Op 29 september j.l. ondernemersvereniging De Alm uit Giessen Rijswijk als gast mogen ontvangen bij onze bruisende JDB De Verbinding. Naast hun drukke bestaan als ondernemer heeft o.v. de Alm zijn vleugels neergestreken bij de Verbinding en geconfronteerd werden met een minitoernooi. In samenwerking met de Hartenbrigade is er tijdens het ontvangst bij de koffie een korte speluitleg geweest waarna we naar de banen zijn gegaan om het toernooi te starten. De Verbinding heeft een aantal spelbegeleiders beschikbaar gesteld die tevens ook scheidsrechter zijn. Mooi om te zien dat sommige aanwezigen met de gedachte lopen van moet dit nu echt. Steeds verder in het toernooi werden deze mensen steeds fanatieker. Een mooie ontwikkeling om dit mee te maken. Ik wil onze vrijwilligers van JDB vereniging De Verbinding bedanken voor jullie inzet en daarbij hopen wij dat jullie als O.V. D Alm een mooie ervaring rijker zijn. Aansluitend volgde bij de Hartebrigade nog een heerlijk diner.
Mensen die dit lezen en denken dat wil ik ook, u weet ons te vinden.