Eind vorig jaar ben ik door Ad Swart benaderd om lid te worden van de redactie van De Koppelaar en toen ik hoorde van de digitale plannen die op stapel stonden voor dit jaar heb ik meteen ja gezegd. Voor mijn werk verzorg ik al jaren de nieuwsbrief en de website en dat doe ik met veel plezier; op deze manier kan ik ook een steentje bijdragen aan de verspreiding van het nieuws in onze dorpen.

Ik zal mezelf even voorstellen: Ik ben Rick Hobo, 47 jaar en sinds 2 ½ jaar woon ik in Rijswijk op De Klompenmaker in Landrijk, de gezellige nieuwe wijk bij De Wiel. Ik ben getrouwd met Krista en we hebben twee jongens van 17 en 15. In het dagelijks leven sta ik voor de klas op de Eben-Haëzer in Woudrichem, waar ik al bijna twintig jaar werk. Buiten het werk maak ik muziek, ga ik graag een eind wandelen en draag ik een steentje bij aan de (online) diensten in de Gereformeerde Kerk. 

Mocht u me op één van mijn wandelingen of elders tegenkomen en iets te melden hebben wat interessant kan zijn of gewoon een praatje willen maken, aarzel niet om me even aan te spreken!